Wat is computerbeveiliging?
Computerbeveiliging is de activiteit van het inrichten van een computer om die te beschermen tegen bedreigingen als virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam. Het is een belangrijke maatregel binnen het aandachtsgebied informatiebeveiliging.

Doordat veel computers zijn aangesloten op het internet bestaan er verschillende risico’s. Hieronder een niet uitputtend overzicht:

  • Computerkrakers vallen systemen aan met onder meer het doel deze in te zetten als spamverzenders.
  • Hacktivisme of minder politiek getint vandalisme uiten zich voornamelijk in het defacen van, al dan niet prominente, websites.
  • (Bedrijfs)spionage en uitlekken van vertrouwelijke informatie.
  • Bespioneren van burgers door de overheid, of door grote internetbedrijven.
  • Phishing is een techniek om een digitale identiteit over te nemen.
  • Wardriving wordt gebruikt om draadloze netwerken te onderzoeken.
  • Virussen, spyware en andere malware zijn een constante bedreiging voor de computergebruiker.

Monsterboard.nl

Hackers en andere cybercriminelen zijn altijd op zoek naar manieren om op computers in te breken en schadelijke software te installeren. Zorg er dus voor dat je maatregelen neemt, om te voorkomen dat ook jij slachtoffer wordt. Iedere keer dat je met een onbeschermde computer werkt, een ‘belangrijke mail’ over je Monsterboard.nl-account ontvangt of gewoon surft op internet loop je een groot risico slachtoffer te worden van cybercriminelen. Zij zijn dan meestal op zoek naar gevoelige persoonlijke informatie op je computer, zoals creditcardgegevens of wachtwoorden. Daarnaast kunnen ze er ook op uit zijn jouw computer in te zetten bij het aanvallen van andere computers. Als een cybercrimineel eenmaal op je computer is, zal je daar niet zo snel wat van merken. Het is in hun belang zo lang mogelijk onopgemerkt te blijven zodat ze zoveel mogelijk misbruik van je computer kunnen maken.

De oplossing voor dit probleem is redelijk simpel. Over het algemeen willen cybercriminelen zo snel mogelijk geld verdienen op een zo makkelijk mogelijke manier. Hoe moeilijker jij het ze dus maakt, hoe groter de kans dat ze jouw computer laten voor wat het is en op zoek gaan naar een makkelijkere prooi.

Hieronder hebben we in samenwerking met Symantec een lijst opgesteld met de grootste veiligheidsrisico’s, en wat jij kunt doen om jezelf en je computer beter te beschermen.

Beveilig.uwpc.info
Het doel van deze website is om zoveel mogelijk betrouwbare informatie op één plek samen te voegen, zodat u als internet-gebruiker niet het gehele internet hoeft af te speuren naar wetenswaardigheden over de verschillende soorten malware en oplossingen voor deze alsmaar groeiende vorm van internet-criminaliteit.

Veel gevaren installeren zich via internet op de computer zonder dat de gebruiker er iets van merkt (lees ook: wijdverbreide misverstanden). Vanaf dat moment beginnen de problemen die uiteindelijk kunnen leiden tot het vastlopen van de computer en verlies van data. Ook de privacy is in het geding. Zo worden documenten, gegevens over het surfgedrag of erger, wachtwoorden en gebruikersnamen door kwaadwillenden via internet gestolen en verzameld.

Niemand hoeft echter slachtoffer te worden van malware! Veel goede software om de computer te beveiligen is gratis te krijgen! Volg het computerbeveiliging stappenplan en bekijk de tips voor pc beveiliging. Beveilig uw pc meteen tegen Inbraakbeveiliging

Antimalwaresoftware.nl

Degelijke computerbeveiliging is van cruciaal belang om een infectie met malware te voorkomen. Maar hoe kunt u nu het beste uw computer beveiligen tegen schadelijke software, cybercriminelen en hackers?
En welke beveiligingssoftware is van essentieel belang om schadelijke software en ongewenste indringers buiten de deur te houden. Tegenwoordig ontkomt u er niet meer aan om uw computer extra te beveiligen.

Door de jaren heen is malware steeds geavanceerder geworden. De tijd dat uw computer door een virus alleen van slag raakte is voorbij. Cybercriminelen programmeren hun schadelijke software zo dat het in staat is om detectie te voorkomen. Ook wordt er gezocht naar een zo groot mogelijke aanvalsvector. Gehackte advertentienetwerken of websites kunnen zonder dat u het merkt uw computer infecteren met malware.

Beveiliging. icon-arrow-large-right. icon-arrow-large-right.
Een veilig gevoel is niet te onderschatten. Wij garanderen u de laatste en beste systemen voor de beveiliging van uw bedrijfspand. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden beveiligingssystemen voor brand, inbraak, camera en toegang. Persoonlijke aandacht, een duidelijk aanspreekpunt en jarenlange ervaring is wat u mag verwachten. Wij zijn een Erkend BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en Erkend Branddetectiebedrijf met uitsluitend gediplomeerd en streng geselecteerd personeel, geheel conform de nieuwe beveiligingswetgeving.

Als betrouwbaar bedrijf voor beveiligingstechniek hebben wij in het verleden een indrukwekkende reeks aan panden door het hele land voorzien van up-to-date beveiligingssystemen met eventueel alarmopvolging en meldkamerdiensten. Duurzaam en volledig. office 365 intranet

security-taskforce.be

De meeste mensen beveiligen hun huis, bedrijf, computer … maar vergeten hun website te beveiligen. Het hebben van een veilige website is essentieel voor een organisatie. Dagelijks worden er duizenden websites gehackt. Het is belangrijk om uw website goed te beveiligen. Het gebeurt dagelijks dat hackers websites proberen te hacken. Als er een lek is in de beveiliging van deze website, kunnen criminelen gemakkelijk op uw website komen. Via een penetratietest van uw website brengen we de zwakke punten en kwetsbaarheden van de website in kaart.